Észrevétele van?

Keresés

Civil szervezetek keresése.

Helyi hírek

Helyi Szervezetek

egészségügyi, egyéb, érdekképviselet, kulturális, közbiztonság, oktatási, sport, szociális, intézményi, természetvédelem, környezetvédelmi, tűzoltó

Vámosszabadi intézményi civil szervezetek


Találatok száma: 2
1. oldal

"SEGÍTŐ KÉZ" Alapítvány

(intézményi,egészségügyi,oktatási,szociális)

9061 Vámosszabadi, Szabadi u. 57.
képviselő: Molnár Kálmánné, Németh Istvánné
Az alapítvány célja: Vámosszabadi község lakói szociális és egészségügyi ellátási biztonságának növelése, az alacsony jövedelmű és önhibájukon kívül nehéz gazdasági helyzetbe kerülő családok alkalmi, vagy rendszeres segítése. Ennek megfelelően támogatni kívánja: a gyógykezelésben, illetve nagy műtéti beavatkozás után gyógyászati rehabilitációban részesülő személyeket, olyan járulékos költségeik részbeni, vagy teljes átvállalásával, amelyet a társadalombiztosítás nem ismer el, ezért nem térít meg. A nehéz gazdasági helyzetbe kerülő családok és a súlyos betegségben, vagy baleset áldozataként elhunyt szülő, vagy szülők gyermekeinek iskoláztatását, ösztöndíj adományozásával. A háziorvosi viszonyokat döntően befolyásoló betegségcsoportokra vonatkozó, évenkénti szűrővizsgálatok elvégzésére (magas vérnyomás, cukorbetegség, emésztőszervi és nőgyógyászati daganatos elváltozások, szív- és érrendszeri betegségek). ... >>

Vámosszabadi Faluépítő Közösség

(intézményi,sport,természetvédelem,oktatási,kulturális,egyéb)

9061 Vámosszabadi, Szabadi u. 57.
képviselő: Takács-Babos Judit
Személyes és közös érdekeinket egyeztetve ? a helyi Önkormányzattal együttműködve-, hozzá kívánunk járulni községünk fejlődéséhez.
- Közvetlen környezetünk és Alsó-Szigetköz természeti értékeinek védelme érdekében éves munkatervünk szerint falutakarító, lomtalanító, környezetrendező programokat szervezünk.
- Véleményt nyilvánítunk a Vámosszabadi Önkormányzat rendezési tervének mindenkori módosításakor. Vállaljuk a falunap-, gyermeknap szervezését, lebonyolítását, együttműködünk a sportkörrel és vállaljuk a nyugdíjas klub támogatását, a helyi óvoda és iskola ünnepi- és hagyományőrző rendezvényeinek segítését.
- A helyi szerkesztésű médiákon keresztül, melyek működését támogatjuk, közzé tesszük a közérdekű híreket. A közösségi eseményekről ? óvodai és iskolai ünnepélyek, falunap, gyermeknap, nyugdíjas találkozó, sportrendezvények ? felvételeket készítünk és azokat közzé tesszük..
- Ápoljuk nemzetközi kapcsolatainkat, melyek keretében közös rendezvényeket is szervezünk.
- Céljaink megvalósítása során a közhasznú szolgáltatásokból minden községi lakos és más érdeklődő is részesülhet a tagságon kívül.
- Vámosszabadi község lakosságát, múltját, hagyományait érintő témákban kutatási tevékenység folytatása.
- A társadalom és az egyén közös érdekeinek kielégítésére irányuló következő ? a szervezet alapszabályában szereplő ? cél szerinti tevékenységek. ... >>
1. oldal