Észrevétele van?

Budapest XVI. ker(29),Budapest XV. ker(32),Budapest XIII. ker(144),Budapest X. ker(47),Budapest VIII. ker(194),Budapest VII. ker(79),Budapest VI. ker(68)

Egészségvédők Szövetsége

(sport,egészségügyi,kulturális,érdekképviselet), Helyben: (sport,egészségügyi,kulturális,érdekképviselet)

1145 Budapest , Amerikai út I/2.

képviselő: Magyar Csabáné

képviselő: Magyar Csabáné
a csatlakozó civil szervezetek összefogása az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés érdekében, valamint a mozgásszegény életmóddal kapcsolatos szemléletváltás segítése, a szabadidős sport népszerűsítése, illetve a szabadidős sportolás lehetőségének biztosítása.
Az ezen szervezeteket érintő önkormányzati döntések és határozatok szakmai hátterének biztosítása, az egyes feladatok ellátásával kapcsolatos elképzelések feltárása, megoldási javaslatok felvetése és kidolgozása, részvétel a döntések előkészítésében és véleményezésében.
a Szövetség képviselőin keresztül beleszólási lehetőséget kapni a XIV. kerületi Önkormányzat civil szervezetekkel kapcsolatos döntéseibe.
A civil szerveződéseket tevékenységében érintő, segítő, képviselő hatóságok, intézmények és tagszervezetek közötti hatékony információáramlás biztosítása, e tevékenységek koordinálása, közös feladatok szervezése.
A csatlakozó tagszervezetek közötti párbeszéd, koordináció biztosítása, kiadványok létrehozása, pályázati programok készítése.
A célokkal kapcsolatos egészségügyi, kulturális, ifjúsági és családi rendezvények, egészségfejlesztő, betegségmegelőző egyéni és csoportos, szabadidős sportrendezvények, programok szervezése, rendezése, stb.
A célokhoz kapcsolódó régiós és nemzetközi kapcsolatok kezdeményezése és működtetése, a régebbiek megszilárdításának elősegítése.