Észrevétele van?

Lajosmizse(59),Kerekegyháza(28),Ballószög(20),Helvécia(20),Városföld(5),Nyárlőrinc(15),Szentkirály(10),Nagykőrös(156)

Ménteleki Polgárőrség Egyesület

(közbiztonság,természetvédelem,egyéb), Helyben: (közbiztonság,természetvédelem,egyéb)

6008 Kecskemét-Méntelek , 105/a.

képviselő: Eln.ak.es.:Hábenczius Lászlóné titk, Eln.akad.e.Dankáné Kéri Ilona gazdv, Eln.akad.eset.: Antal József eln.h., Eln.akad.

képviselő: Eln.ak.es.:Hábenczius Lászlóné titk, Eln.akad.e.Dankáné Kéri Ilona gazdv, Eln.akad.eset.: Antal József eln.h., Eln.akad.eset.:Pernyés József eln.h, Raffai Szilárd elnök
A bűncselekmények megelőzése, a vagyonvédelem, a közrend és a közbiztonság érdekében önkéntes tevékenységet kifejtő lakosok, állampolgárok összefogása, rendszeres működésük szervezeti összefogásával, önkormányzati elven alapuló közhasznú szervezet. Közhasznú tevékenysége: gyermek-és ifjúságvédelem, emberi és állampolgári jogok védelme, közrend és közbiztonság védelme, környezetvédelem, műemlék-és természetvédelem, önkéntes tűzoltás, mentés, katasztrófa-elhárítás. Feladatai: - a lakosság biztonságérzetének növelése, ezen keresztül lakóközösségi kapcsolatok erősítése, különös tekintettel a tanyavilágra, - a vagyonvédelem javítása, - a lakosság és a bűnüldöző szervek közötti bizalom és az együttműködés erősítése, - a lakosság felé a bűnmegelőzés jellegű oktató, felvilágosító, tanácsadó tevékenység hatékonyságának növelése, együttműködve a rendőri és vagyonvédelmi, ill. egyéb szervezetekkel, - lakossági, önkormányzati, vagy más rendezvények színvonalas lebonyolítása, a biztosítási feladatok szakszerű ellátása.