Észrevétele van?

Pellérd(12),Pécsudvard(5),Magyarsarlós(1),Kozármisleny(27),Bogád(6),Nagykozár(8),Martonfa(2),Hosszúhetény(29),Orfű(15),Cserkút(8),Bicsérd(9),Kökény(5),Keszü(7),Pogány(14),Mánfa(6)

Pirkadat Közhasznú Alapítvány

(szociális), Helyben: (szociális)

7632 Pécs , Pannónia utca 15

képviselő: kuratórium elnöke Varga-Gasparits Evelin

képviselő: kuratórium elnöke Varga-Gasparits Evelin
Hazánk gazdasági fejlődésének, állampolgárok létbiztonságának megteremtése érdekében a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, teret adva a helyi, lokális közösségek szerveződésének, törekedve Magyarország déli régiójában szociális felzárkóztatására, társadalmi gazdasági szereplők szociális helyzetének javítására, rászorulók támogatására.
Az elmaradott térségek szociális felzárkóztatása, a fejlődésük elősegítése, a társadalmi gazdasági szereplők szociális helyzetének javítása, a rászorulók támogatása. A társadalom hátrányos helyzetű csoportjai, és egyéb társadalmi, gazdasági szereplők számára nyújtandó hatékony segítségnyújtás.
A Magyar Köztársaság mindenkori hatályos nemzeti fejlesztési tervében meghatározott céloknak és prioritásoknak megfelelés, azzal összhangban működés, és az Európai Uniós értékeket szem előtt tartva, az aktuális kihívásokra alternatíva felkínálása.