Észrevétele van?

Pellérd(2),Pécsudvard(1),Kozármisleny(4),Bogád(1),Nagykozár(1),Hosszúhetény(5),Orfű(3),Cserkút(1),Bicsérd(1),Keszü(3),Pogány(3),Mánfa(2)

Pirkadat Közhasznú Alapítvány

(szociális), Helyben: (szociális)

7632 Pécs , Pannónia utca 15

képviselő: kuratórium elnöke Varga-Gasparits Evelin

képviselő: kuratórium elnöke Varga-Gasparits Evelin
Hazánk gazdasági fejlődésének, állampolgárok létbiztonságának megteremtése érdekében a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, teret adva a helyi, lokális közösségek szerveződésének, törekedve Magyarország déli régiójában szociális felzárkóztatására, társadalmi gazdasági szereplők szociális helyzetének javítására, rászorulók támogatására.
Az elmaradott térségek szociális felzárkóztatása, a fejlődésük elősegítése, a társadalmi gazdasági szereplők szociális helyzetének javítása, a rászorulók támogatása. A társadalom hátrányos helyzetű csoportjai, és egyéb társadalmi, gazdasági szereplők számára nyújtandó hatékony segítségnyújtás.
A Magyar Köztársaság mindenkori hatályos nemzeti fejlesztési tervében meghatározott céloknak és prioritásoknak megfelelés, azzal összhangban működés, és az Európai Uniós értékeket szem előtt tartva, az aktuális kihívásokra alternatíva felkínálása.