Észrevétele van?

Budapest XVI. ker(454),Budapest XV. ker(430),Budapest XIII. ker(1215),Budapest X. ker(576),Budapest VIII. ker(1310),Budapest VII. ker(892),Budapest VI. ker(1083)

PRO SINUS Sportegyesület

(sport,természetvédelem,kulturális), Helyben: (sport,természetvédelem,kulturális)

1149 Budapest , Róna út 99.

képviselő: Pammer-Zagroczky Gábor, Tóth András

képviselő: Pammer-Zagroczky Gábor, Tóth András
Az egyesület kiemelt célja - figyelemmel a sporttörvény azon alapelvére, hogy a testkultúra az egyetemes kultúra része, az egészségvédelem (a megelőzés és a rekreáció) fontos eszköze, a szabadidő eltöltésének társadalmilag is hasznos módja ? hogy tevékenysége és működése során biztosítja az egyesület tagjai részére a szabadidős sportprogramok szervezését, azokon a részvétel lehetőségét. A rendezvényekkel hozzájáruljon a résztvevők egészségi állapotának javításához, annak megőrzéséhez.

Az egyesület alapvető célkitűzésének tartja tagjai, pártoló tagjai, ezek hozzátartozói és közreműködői részére kulturális, sport és baráti találkozók, összejövetelek szervezését, a szervezeti és tárgyi feltételek megteremtését. Az egyesület elsősorban atlétika, asztalitenisz, fallabda, íjászat, labdarúgás, sakk, sí, ritmikus gimnasztika, tájékozódási futás, tenisz, természetjárás, úszás, szellemi olimpia keretében rendez alapszintű versenyeket, összejöveteleket.