Észrevétele van?

Budapest XVI. ker(20),Budapest XV. ker(22),Budapest XIII. ker(44),Budapest X. ker(28),Budapest VIII. ker(44),Budapest VII. ker(31),Budapest VI. ker(46)

Táborkert Alapítvány

(intézményi,természetvédelem,oktatási,kulturális,szociális), Helyben: (intézményi,természetvédelem,oktatási,kulturális,szociális)

1143 Budapest , Gizella u. 37.

képviselő: Balogh Sándor, Cartoletti Norbert

képviselő: Balogh Sándor, Cartoletti Norbert
Az 5-15 éves korosztály részére a nyári iskolaszünetben előre meghatározott turnusokban és jelentkezés alapján gyermekek táboroztatása, a táborozás anyagi, személyi feltételeinek biztosítása és fejlesztése elsősorban az alapító által használatba adott Kardakúti szeretetotton kertjének e célra kijelölt és elkülönített részén. Célja, hogy a táborozó gyermekek - felekezeti hovatartozás nélkül - a teljes Szentírás alapján megismerjék az evangéliumot, továbbá a keresztény tanításokon keresztül a mindennapi életben fontos ismeretekhez jussanak, mint például a család-, természetszeretet, vagy alapvető természet-, technikai és egyéb tudnivalókat sajátítsanak el a nyári táborozás időszakában. Egyéb, a 15 évesnél idősebb, fiatal korosztály részére - keresztény szellemű - rendezvények, konferenciák, kulturális és egyéb programok szervezése is.