Észrevétele van?

Budakeszi(6),Budapest XI. ker(38),Budapest II. ker(36),Budapest I. ker(5)

Társaság a Felelős Környezetbiztonságért Egyesület

(oktatási,érdekképviselet,környezetvédelmi), Helyben: (oktatási,érdekképviselet,környezetvédelmi)

1124 Budapest , Lejtő út 12/a.

képviselő: Hegedűs Sándor

képviselő: Hegedűs Sándor
országos és helyi társadalmi csoportok, állami- és közigazgatási szervezetek, valamint gazdasági társaságok környezetbiztonsági (környezetvédelem, katasztrófavédelem, munkabiztonság és egészségvédelem, tűzvédelem) felelősségérzetének ösztönzése.
Közreműködés a környezetbiztonsági szakmai és jogi terület színvonalának, az ezzel összefüggő tevékenységek eredményességének és hatékonyságának növelésében.
Segítségnyújtás a konfliktusmentes párbeszéd kialakításában és fenntartásában a vállalatok, valamint a munkavállalóik, a helyi közösség és egyéb érdekvédelmi csoportok között.
Felelős környezetbiztonsági szemlélet kialakítása érdekében tudományos kutatási és fejlesztési feladatok ellátása, ismeretek terjesztése, konferenciák, tapasztalatcserék, tanfolyamok és egyéb rendezvények szervezése.
Felkérésre környezetbiztonsági, ellenőrzési, vizsgálati, elemezési, tervezési, oktatási és egyéb szakértői feladatok ellátása, illetve társadalmi és gazdasági szervezetekkel együttműködés a feladatok megoldása érdekében.