Észrevétele van?

Pellérd(12),Pécsudvard(5),Magyarsarlós(1),Kozármisleny(27),Bogád(6),Nagykozár(8),Martonfa(2),Hosszúhetény(29),Orfű(15),Cserkút(8),Bicsérd(9),Kökény(5),Keszü(7),Pogány(14),Mánfa(6)

Vadrózsa Gyermekegyenlőségért Alapítvány

(oktatási,szociális), Helyben: (oktatási,szociális)

7636 Pécs , Nagy Ferenc tér 4.

képviselő: kuratórium elnöke Csonka Anna

képviselő: kuratórium elnöke Csonka Anna
A halmozottan hátrányos helyzetű kisgyermekes családokat segítő-támogató komplex program tervezése, létrehozása és bonyolítása Pécsett és környékén.
- A Cigány/roma kisgyermekek szocializációs feltételeinek javítása, közösségi integrációjuk elősegítése, cigány/roma identitásuk erősítése, korai fejlesztése, magyar nyelvtudásuk növelése. Fokozott odafigyeléssel és segítségnyújtással a sajátos nevelési igényű gyermekekre.
- A családok segítése képzéssel, testi-lelki egészségüket szolgáló preventív progamokkal, szabadidős rendezvényekkel.
- A fent részletezett céloknak megfelelő intézmény, módszertani központ fenntartásának lehetővé tétele, segítése ? amennyiben és amikor az ehhez szükséges feltételek teljesülnek.
- Más intézményekkel, társadalmi szervezetekkel való együttműködés a gyermekszegénység leküzdése, az esélyegyenlőség segítése érdekében.
- A területen munkálkodók és szolidáris állampolgárok segítése ? játszóházakkal, klubokkal, rendezvényekkel, kiadványokkal, továbbképzéssel, konferenciával, előadással, tanácsadással-, személyes hatékonyságuk, módszertani kultúrájuk és látásmódjuk fejlesztése.