Észrevétele van?

Keresés

Civil szervezetek keresése.

Helyi hírek

Helyi Szervezetek

egészségügyi, egyéb, érdekképviselet, kulturális, közbiztonság, oktatási, sport, szociális, intézményi, természetvédelem, környezetvédelmi, tűzoltó

Egerszalók érdekképviselet civil szervezetek


Találatok száma: 2
1. oldal

Gyógyvizek Völgye Egerszalók Demjén Egerszólát Turisztikai Desztinációs Menedzsment Egyesület

(érdekképviselet,egyéb)

3394 Egerszalók, Kossuth út 17.
képviselő: elnök Gyüre Marianna
Egy, a szakmai kihívásoknak megfelelő erős turisztikai szakmai szövetség, nemzeti desztinációs érdekképviseleti szervezet és szakmai együttműködési hálózat létrehozása és hatékony, eredményes működtetése. Az adott földrajzi területen ? Egerszalók-Demjén-Egerszólát ? található vonzerők moduláris termékké alakítása, hálózatba szervezésének, a termékek desztinációba ágyazott piac- és versenyképessége megteremtésének és értékesítésének elősegítése, ezáltal a fenntartható fejlődés megőrzése. A turisztikai piaci siker elérésével, a földrajzi terület fejlődésének, az ott élők jólétének növelése.
A térség turizmusának fejlesztése, a versenyképesség megőrzése, turisztikai együttműködés és innovációs szemlélet erősítése. A térség turisztikai szereplőinek desztinációs szemléletű és területi elvű összefogása, szakmai együttműködési hálózatba szervezése.
Szakértői támogatás nyújtása a korszerű térségi turizmuspolitika, a térségi marketing és promóció kialakításához. ... >>

PAPHEGY Ivóvíztársulat Egyesület

(érdekképviselet,környezetvédelmi)

3394 Egerszalók, Kossuth utca 104.
képviselő: elnök Simon József
Eger Megyei Jogú Város közigazgatási területén található Paphegy dűlő környezetének megóvása, tisztán tartása, környezetvédelmi tevékenység propagálása.
- A környezetvédelmi tevékenységgel elősegíteni a Paphegy dűlő ivóvízének tisztántartását.
- Érdekvédelmi feladatok ellátása, az egyesület tagságának képviselete az önkormányzati és más szervek előtt.
- Kapcsolatok ápolása, és fenntartása más hasonló célú belföldi, és külföldi társadalmi szervezetekkel. ... >>
1. oldal