Észrevétele van?

Parasznya(6),Radostyán(3),Miskolc(1478)

A VarbóértAlapítvány

(oktatási,kulturális), Helyben: (oktatási,kulturális)

3778 Varbó , Hősök tere 1.

képviselő: kuratórium elnöke Czakó Norbert

képviselő: kuratórium elnöke Czakó Norbert
Varbó községben élő, önálló jövedelemmel rendelkező azon fiatalok támogatása, akik tanulmányaikat a Magyar Köztársaság valamely középfokú, vagy felsőfokú oktatási intézményének nappali tagozatán folytatják és legalább "közepes" tanulmányi eredménnyel rendelkeznek. A Varbói Kisgaléria létrehozása és fenntartásának támogatása, s ezáltal a község hírnevének öregbítése, a kultura fejlődésének támogatása. Az alapítvány továbbtanulásra és magasabb szintű képzettség elérésére kívánja ösztönözni a varbói fiatalokat.
a/ Oktatási, kulturális tevékenységek számra a feltételek megteremtése, ilyen csoportokhoz és programokhoz anyagi támogatás nyújtása.
b/ Szociális tevékenység végzése különböző célcsoportok igényei szerint. Szociális intézmények működési feltételeinek biztosítása.
c/ Képzési, átképzési programok támogatása, a szükséges tárgyi feltételek megteremtése. Varbó községben élő, önálló jövedelemmel nem rendelkező azon fiatalok támogatása, akik tanulmányaikat a Magyar Köztársaság valamely középfokú vagy felsőfokú oktatási intézményének nappali tagozatán folytatják, és legalább "közepes" tanulmányi eredménnyel rendelkeznek
d/ Helytörténeti kutatások és hagyományőrzés támogatása.
e/ Támogatás nyújtása más non-profit szervezetek programjaihoz valamint a helyi egyházak támogatása. Részvétel más hasonló programokban, akár országos rendezvényekbe való bekapcsolódás is.
f/ A Varbói Kisgaléria létrehozása és fenntartásának támogatás, s ezáltal a község hírnevének öregbítése, a kultúra fejlődésének támogatása.