Észrevétele van?

Kunsziget(1),Abda(1),Koroncó(1),Töltéstava(1),Győrújbarát(2),Kisbajcs(1)

REFLEXKörnyezetvédő Egyesület

(természetvédelem,oktatási,kulturális,környezetvédelmi), Helyben: (természetvédelem,oktatási,kulturális,környezetvédelmi)

9024 Győr , Bartók B. út 7.

képviselő: Lajtmann József

képviselő: Lajtmann József
Az emberek környezetvédelemmel kapcsolatos tudatában jelenjen meg az élő- és élettelen környezet egymásra hatása, a környezeti elemek védelmének fontossága. Célunk, hogy a környezet állapotát és a lakosság életminőségét befolyásoló döntések meghozatalánál tudatosuljon a fenntarthatóság fontossága, a megelőzés és elővigyázatosság elve. Ennek érvényesítése érdekében aktívan kapcsolódunk be a működési területünket érintő környezetvédelmi tervekkel, programokkal és egyedi ügyekkel kapcsolatos eljárásokba.
A komplex környezetvédelmi szemlélet kialakulásának segítése az állami szerveknél és a gazdálkodó szervezeteknél. A műemlékek és kulturális örökségek megóvásához fűződő érdekek összeegyeztetése a természetes és épített környezet védelméhez fűződő közcélú érdekekkel.
Aktív és passzív információs jogokkal kapcsolatos akciók szervezése, különös tekintettel a közérdekű adatok nyilvánosságának biztosítására.
Az állampolgári és emberi jogokkal kapcsolatos lakossági ismeretterjesztő akciók szervezése különös tekintettel az egészséges környezethez való jog érvényesítésére.